Járóbeteg ellátás
Szemészet

Főbb specializációk

  • Neuroophthalmológiai betegségek diagnosztikája, a differenciáldiagnózishoz szükséges vizsgálatok végzése (pl. csipesz teszt, Hess ernyő, perimetria), kezelések.
  • Orbita betegségek (tumorok, gyulladások, vascularis léziók, endocrin ophthalmopathia) diagnosztikája és konzervatív kezelése.
  • Határterületi betegségek (idegsebészeti-, fül-orr-gégészeti-, és gyermekkori orbita tumorok) műtéti ellátása.

A rendelést vezeti: Dr. Salomváry Bernadett szemész főorvos
Szemészeti asszisztens: Fintha Veronika

Előjegyzés: +36 1 467 9377
Rendelési idő: Hétfőtől - Péntekig 8.00–14.00
Rendelő helye: Szakambulancia az új épületben 2. emelet, 226. sz. vizsgáló


Felhívjuk betegeink figyelmét, hogy szakrendelésünk beutalóval és beutaló nélkül is igénybe vehető. A rendelés során a sürgős ellátást igénylő, valamint az előjegyzett időpontra érkező betegek sorrendi előnyt élveznek, ezért javasoljuk Önnek, hogy előzetesen kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben. Az e-mail tartalmazza következő adatokat: név, születési név, születési hely, lakcím, telefonszám és taj szám, valamint azt, hogy melyik szakrendelésre kér időpontot.
 

Álláslehetőségek

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Elérhetőség

Az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet elérhetőségei


1145 Budapest, Amerikai út 57.
Tel.: (06 1) 467 9300

E-mail: titkarsag.amerikaiut@semmelweis.hu

Tovább...