Köszönőlevelek

 

 
Tisztelt Igazgatóság!
 
2022. március 16-án intézetükben részt vettem egy aneszteziológiai vizsgálaton Dr. Sorbán Józsefnél.
Hálásan köszönöm a kitűnő szakmaiságot és az emberséges bánásmódot, amit önöknél megtapasztaltam.
 
Kívánom, hogy ezt a magas színvonalat a továbbiakban is sikerüljön megtartani!
 
Mély tisztelettel:
Dr. N. J.

Tisztelt Professzor Asszony!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Stroke részleg dolgozóinak a férjemmel kapcsolatos kiváló ellátásért. Dr. Szilágyi Zsoltot eszméletvesztéses rohammal szállították az Önök osztályára, ahol Futó Klaudia doktornő* kezelte. Nekem, aki aggódtam a férjem életéért, sokat segített a doktornő kedves, türelmes tájékoztatása mind telefonon, mind személyesen, amiért nagyon hálás vagyok. Kérem, hogy tolmácsolja neki, és a nővéreknek - a férjem nevében is - hálás köszönetemet.

Tisztelettel, és üdvözlettel:

Dr. Szné N. Á.


Köszönet

Azért írok Önöknek, mert szeretném megköszönni azt a bánásmódot, amiben részem volt.

Úgy érzem, hogy megvizsgáltak minden lehetséges módon, hol a szobában, hol a megfelelő helyszínen. Mindenhol csak a legnagyobb segítőkészséget tapasztaltam.
Külön köszönetet mondok az osztály dolgozóinak, a nappalos és az éjszakás nővéreknek. Állapotomból adódóan nem igényeltem különleges elbánást, de megfigyelhettem, hogy a nővérek milyen emberségesen bántak a mozgásképtelen idős betegekkel.

Köszönet az ügyeletes doktornőknek, akik minden nap alaposan kikérdeztek az állapotom felől.

Befejezésül külön megköszönöm Dr Győrfi Orsolya doktornőnek a segítséget, amivel hozzájárult, hogy a kivizsgálások után haza tudjak jönni.

Tisztelettel: M. D.


Tisztelt Igazgatóság!

Meg akarom köszönni Önöknek azt a két hetet, amelyet Prof. Dr. Kamondi Anita főorvos asszony osztályán töltöttem.

Sok évig dolgoztam kórházban és sajnos betegként is többször feküdtem bent. Ilyen szervezettséget, odafigyelést még nem tapasztaltam. Néhány konkrét példa ezek közül.

Vegyük a viziteket: olyant soha nem láttam, hogy a főorvos megkérdezi beosztottait, mi a véleményük a betegről, meghallgatja, megvitatják és ha úgy látja igazat ad a kezelőorvosnak. Úgy gondolom, hogy a többi résztvevő orvos is sokat tanul belőle. Így lehet tanítani a fiatalokat arra, hogy gondolkodjanak.

A nővérekről (lányok, fiúk) is azt mondhatom, hogy figyelmesek, türelmesek és azt értékeltem, hogy a magatehetetlen betegekkel is olyan szeretettel szólnak, mintha a saját hozzátartozójuk volna. Felkészültségük hihetetlenül magasan van és vannak egészen kiemelkedőek is köztük. Meg kell említenem a fiúkat, akik a betegeket fürdetik. Nem rutinból teszik a dolgukat, hanem mintha a saját édesanyjukat mosdatnák. Minden mozdulatot előre mondanak.

Rend és fegyelem van az osztályon, pedig ebben a vírusos időben nehéz lehet ezt így csinálni. E mögött sok-sok munkaszervezés lehet, ami elsősorban a főorvos asszony tudása, odafigyelése és kemény munkájának eredménye. Példaként lehetne mutatni sok osztálynak. Így kellene működnie minden egészségügyi vezetőnek és dolgozónak, mert ezt a munkát olyanoknak kell vállalni, akiknek elhivatottsága van!

Én 62 évet dolgoztam gyógytornászként. Sok mindent láttam, tapasztaltam, de ilyen kiemelkedő munkát nem igen.

Köszönök mindent!

Dr. Sz. Gy.-né


Tisztelt Főigazgató Úr!

Családom nevében hálásan köszönöm az Intenzív és Szubintenzív Osztály valamennyi érintett dolgozójának lelkiismeretes munkáját, amit anyósom érdekében végeztek. Személyükben egy szakmailag rendkívül felkészült CSAPATOT ismertünk meg, akik a beteg maximális egészségügyi ellátása mellett rendkívüli együttérzést és együttműködést tanúsítottak a hozzátartozók felé. A profi gyógyító tevékenységüket és a szakszerű ápolást szívből jövő hivatástudat és elkötelezettség jellemezte, nagyon jó az orvosok és szakápolók együttműködése. Külön kiemelem és köszönöm Sztermen Márton főorvos és Kelemen József doktor urak közvetlen személyes segítségét. Külön örömmel tudok beszámolni arról, hogy nemzetközi elismerést keltett anyósom ellátásában végzett tevékenységük színvonala és a folyamat részletes dokumentálása. Először az 1-es számú Moszkvai Klinikai Kórház orvosai jegyezték meg és mondták el minden hozzátartozónak, hogy milyen magas színvonalú ellátást kapott Önöknél a beteg, majd ugyanezt erősített meg a többi orvos is, aki kapcsolatba került vele.

Tisztelt Óváry Úr!

Kívánom Önnek, hogy a vezetése alatt az Intézet még magasabb színvonalat és elismertséget érjen el és hogy ehhez minden lehetőséget és támogatást megkapjanak!
Kérem, tekintsen az Intenzív Osztályra és az ott dolgozókra igen büszkén, ismerje el kiemelkedő szakmai felkészültségüket, emberi tartásukat és hivatástudatukat. Tartsa egyben és erősítse a CSAPATOT!
Mély tisztelettel és elismeréssel:
H.L. és a hozzátartozók


Tisztelt Dr. Óváry Csaba Főigazgató Úr!


Engedje meg, hogy ezúton mondjak köszönetet intézetük valamennyi érintett dolgozójának, különösképpen Dr. Sipos László főorvos úrnak, aki maximális profizmussal végzett el egy nehéz és kockázatos műtétet, mellyel visszafordította rohamosan romló állapotom, így a bénulás helyett most újra jól működő végtagokkal élhetem tovább az életem!
Intézetükbe kerülésem első pillanatától gyorsan és gördülékenyen történt minden, az osztály felszereltsége kifogástalan volt, minden feltételt biztosítottak a műtét utáni lábadozáshoz.
Köszönöm, hogy esélyt kaptam a gyógyulásra, és hogy megbizonyosodhattam róla, hogy igenis vannak szakmailag maximálisan felkészült intézmények az országban, ahova még egy félelmetesnek tűnő diagnózissal is bizakodva léphet be az ember.
Kívánom, hogy minden lehetőséget és támogatást megkapjanak az intézmény magas színvonalának fenntartására!
Köszönettel és üdvözlettel,
B.R. 


Tisztelt Dr. Óváry Csaba Főigazgató Úr!


Kérem, hogy engedje meg, hogy röviden elmeséljem történetemet, és köszönetemet fejezzem ki *Dr. Jóri Birkás Adrienn főorvos* (Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Általános Neurológiai Osztály) odaadó, áldozatos munkájáért, amelyet gyógyulásom érdekében folytatott.

A történet még tavalyi, azonban most jött el számomra az idő, hogy leírjam. 2017 augusztusa számomra lázzal és hasmenéssel kezdődött, amelyre háziorvostól antibiotikumot kaptam. A tünetek javulása miatt úgy döntöttünk, hogy nem mondjuk le a 08.04.-08.20. közé tervezett nyaralásunkat, így elindultunk. Külföldön az előbb említett tünetek teljesen elmúltak, azonban erőteljes száraz köhögés jelentkezett néhány nap után, így felkerestünk egy orvost, aki tüdőgyulladás gyanúja miatt újabb antibiotikum kúrát írt elő. Idővel arra lettem figyelmes, hogy mindkét kezem belső oldalán lefelé, egészen a kisujjaim végéig zsibbadás kezdődött, IV.-V. ujjamat nem tudom mozgatni, és a másik 3-3 ujj is nagyon gyenge, az ujjak összezárása sem sikerült. Hasonlót tapasztaltam a lábfejeimen is, nehézzé vált a járás és a cipőfelvétel. 29 évesen nem tudtam kulcsra zárni egy ajtót, 2 kézzel kellett fogat mosnom, hosszú percekig tartott egy cipőfelvétel és az evőeszközök használata is bonyolulttá vált. Elkeseredésemet próbáltam elnyomni, izomláznak, fáradtságnak, stressznek tudtam be a tüneteket, valamint kiújuló derékfájdalmamat is okoltam (a lábfejeim gyengesége miatt).

A panaszok változatlansága miatt a hazaérkezést követően rögtön felkerestem háziorvosomat, majd másnap reggel a körzeti neurológust, aki javaslatára még aznap, 08.22.-én nyaki és gerinc MR vizsgálat céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetet. A Neurológiai osztály a vizsgálatok céljából felvett és másnap rögtön megkezdték a vizsgálatokat (szemészeti vizsgálat, mellkasröntgen, nyaki és gerinc MR, gerinc lumbálás/csapolás, illetve ENG/EMG elektrofiziológiai vizsgálat). A gyors vizsgálatok eredményei alapján beigazolódott a főorvos előzetes gyanúja: autoimmun betegséget, ezen belül is *Guillain-Barré szindrómát* diagnosztizáltak. A súlyos motoros rostvesztés és csökkent motoros vezetés kezelése érdekében a főorvos hathatós közbenjárásával 4 plazmaferezisre kaptam engedélyt, melyet 08.25.-én meg is kezdtem.

Az egészségügy helyzetét bíráló hangok ellenére kizárólag pozitív tapasztalatok értek az intézményben, gyógyulásomhoz minden körülmény adott volt: a kezelések hatékonysága, a főorvos és az intézet dolgozóinak folyamatos munkája, támogatása és kellő tájékoztatás biztosítása, a szoba és az intézet felszereltsége, és az ízletes élelmezés. Külön kiemelném azt a minden szempontból pozitív együttműködést, amely keretében egyetemi orvostanhallgatóknak van lehetősége gyakorlati tapasztalatot szerezni: az orvosokkal és dolgozókkal szorosan együttműködve vehetnek részt a betegek diagnosztizálásában és kezelésében.

A Guillain-Barré szindróma gyógyulása lassú folyamat, azonban a kórházi kezelésem 2 hete alatt már tapasztaltam a javulást, ugyanis elkezdtek visszaerősödni a kiskézizmok és a lábfejeim, illetve a kontroll ENG/EMG vizsgálat is javulást mutatott motoros funkciók terén. Hazaérkezésemet követően, a főorvos terápiás javaslatának megfelelően gyógytornába kezdtem, és szép lassan felépültem. Életmódot váltottam és amint képessé váltam rá, elkezdtem futni: levelemet a 2018. novemberi K&H mozdulj! Balaton félmaratonra készülés közben írom, 1 év után visszanyertem, sőt, meg is haladtam korábbi formámat! Ezt nagyrészt Dr. Jóri Birkás Adrienn főorvosnak és az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Neurológiai osztályán dolgozóknak köszönhetem!

Nagy tisztelettel köszönöm az orvosok, ápolók és az intézet összes dolgozójának elismerésre méltó munkáját! További munkájukhoz sok sikert, megbecsülést, jó egészséget és kitartást kívánok!

Budapest, 2018.09.09.

Tisztelettel,

H.Á.


Tisztelt Főigazgató Úr!


Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Dr. Markia Balázs adjunktus Úrnak és csapatának, akik odaadással és kedvességgel bántak a műtétem előtt és után velem. Annyi rossz információ és sajtó után úgy gondolom, hogy helye van annak is amikor elégedettségünket is megosztjuk a magyar eü.-vel kapcsolatban. Korrekt, megbízható és bizalmat adó csapat vett gondozásba a műtétem során. Király Katalin főnővér kiváló irányító munkát végez az osztályon. Köszönettel és hálával gondolunk a csapatra. Kérem, hogy tolmácsolja köszönetünket az osztálynak.

További sikereket és jó munkát kívánunk:

BS


Tisztelt dr. Óváry Csaba Főigazgató Úr!


2017. szeptember hó 23. napján kerültem be Stroke és epilepszia osztályukra átmeneti agyi keringési zavar miatt. A rosszullét kb. 20 perc alatt elmúlt, 7 napig ápoltak intézményükben, ahol nagyon alaposan kivizsgáltak és részletesen tájékoztattak állapotomról.

Bent-tartózkodásom alatt az összes ápolótól, szakasszisztenstől, beteghordótól és takarítótól,  orvostól és professzortól olyan szintű ellátást kaptam -és kapott valamennyi szobatársam a 93 évestől az 55 évesig - amelyről csak felsőfokban tudok beszélni. Olyan sok kellemetlen tapasztalat után mondhatom, "élmény" volt az Önök intézményében betegnek lenni.

Állapotom azóta stabil. Emlékeim felelevenedésének konkrét oka az, hogy kisebb sebészeti beavatkozás miatt az azóta szedett véralvadásgátlót abba kellene hagynom. Professzor dr. Kamondi Anita főorvosnő - akit 2 perc alatt elértem telefonon - ma is részletesen, kb. 10 percen át kikérdezett és tájékoztatott a mostani szituációról és véleményezte a helyzetet. Nagyon köszönöm az eddigieket, kívánok minden dolgozójuknak jó egészséget és ugyanannyi türelmet, amennyivel én találkoztam az intézményben!

Üdvözlettel és tisztelettel:

Dr. Sz. E.
hálás betegük 


„A testvérem egy előre tervezett műtét miatt került felvételre, sajnos a műtét alatt bekövetkezett, váratlan, más területen keletkező vérzés miatt hét napos küzdelem ellenére elveszítettük Őt.

Az Intenzív Osztály valamennyi dolgozóját úgy láttam, mint akik kimagasló empatikus készséggel rendelkeznek, maximálisan felkészültek szakmailag, az alapápolási és a szakápolási feladatokat maximálisan a szakma szabályai szerint látják el. Nem lépik túl kompetenciájukat, ismerik a betegjogokat a tájékoztatási kötelezettségeket, stb. Nagyon jó az orvosok és szakápolók együttműködése, a betegek és hozzátartozók előtt semmi olyan nem hangzik el, amely zavaró lehet.

Hálás vagyok minden kollégájának azért, ahogy a testvéremet ellátták, ápolták és megpróbáltak mindent megtenni az életben maradásáért. Fontos megjegyeznem, hogy ugyanilyen bánásmódban részesült valamennyi beteg és hozzátartozó!

Tisztelt Főigazgató Úr!

Kérem tekintsen az Intenzív Osztályra és az ott dolgozókra igen büszkén, és lehetőségein belül ismerje el kiemelkedő szakmai felkészültségüket és azt a gyakorlatot, amelyet a Főorvos Asszony irányításával nap,mint tesznek.”


Hné RE 


Tárgy: Köszönet!

Tisztelt Dr. Nagy Zoltán Igazgató Úr!

Levelemmel hálámat szeretném kifejezni és köszönetemet leírni Dr. Frendl Anita doktornő önzetlen és számomra megnyugtató segítség nyújtásáért.
A tisztelt doktornő elfoglaltsága mellett váratlan érkezésem véget az önök kórházába, sorozatos és félelmetes fekve szédüléseim miatt és ájulás közeli főleg éjszakai órákban előforduló tünetek miatt kerestem fel ambulanciájukat. Mivel 16 kerületi lakos vagyok, hisz nem is korházukhoz tartozom, de állapotom rosszabbodott és utolsó reményként fordultam az osztályukhoz. Mert hiába minden megpróbáltatás betegségem teljesen más irányba lett terelve. Reményem az önök ambulanciáján egy reménysugarat adatott ma meg, mert a Tisztelt Doktornő a leleteim alapján és látva állapotom a rengeteg betegei folyamatos ajtókopogtatása mellet, miközben megvizsgált, mégis időt szánt rám! És felállított diagnózisa, tanácsa a további kivizsgálásokra a Sote Fülészeti Klinikán egyensúlyzavaromra, és fekve szédülésemre, utat mutatott. Hálás vagyok, hogy Dr. Frendl Anita doktornő alapos vizsgálatomra időt szánt, és hitt nekem. Valamint hálás vagyok és boldog, hogy igen, van lelkiismeretes orvos, aki hisz a betegnek, és önzetlenül segít úgy kedvességével és időhiánya mellet türelmesen végig hallgat egy utcáról beesett, kerületileg nem is odatartozó beteget. Ájulás közeli állapotomban miközben a 16 ker. Rendelő intézetből elküldtek. Sírtam bánatomban, mert fiatal vagyok ezekhez a félelmetes tünetekhez, de úgy tűnik Menier betegség a gyanú. Így már utat mutatva tudom melyik irányba kell a kezeléseket folytatni, és nem a bizonytalan utamat járni ahonnan a kezelőorvosaim teljesen más irányba vitték el a diagnózist.
Kívánok önöknek sok sikert munkájukban, és hálás vagyok, hogy Dr. Frendl Anita doktornő lelkiismerete, segítőkészsége, türelme, szaktudása utat mutatott felépülésemhez. Mindent köszönök!

Tisztelettel: K.Zs.


Tisztelt Igazgató Úr!

Szeretném megköszönni Önöknek, hogy megmentették a fiam életét.

Fiam, K.B. Húsvétkor került a sub-intenziv osztályra, ahol körülbelül egy hétig kezelték belobbant sclerosis multiplexszel: beszéd és nyelészár, vizelet-zár és súlyos tüdőgyulladással.

Az Ön munkatársai hihetetlen profizmussal, hozzáértéssel, tapintatos, de határozott módon kezelték a helyzetet. Ez idő alatt családunkat minden alkalommal teljeskörűen, szakszerűen és korrekten tájékoztatták, ha kértük. Tudtuk, hogy a fiunk biztonságban van.

Ezúton szeretném megköszönni a sub-ito mindegyik munkatársának a gondoskodást, különösen a főnővérnek, az ápoló személyzetnek, az ott ügyelő orvosoknak, Dr. Kornfeld Ákosnak és Dr. Jóri Birkás Adrienn főorvosasszonynak. Kérem, továbbítsa nekik elismerésünket, hálánkat és köszönetünket.

Tisztelettel:

B.M.


Prof. Dr. Nagy Zoltán
Főigazgató
Országos Klinikai Idegtudományi Intézet
1145 Budapest, Amerikai út 57.

Tisztelt Főigazgató Úr!

A közelgő ünnepek kapcsán ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani az Intézet valamennyi dolgozójának és legfőképpen Dr. Bagó Attila főorvos úrnak azért a lelkiismeretes és sikeres munkáért, amellyel életemet megmentették. Többhónapos lábadozás és küzdelem után mára már eljutottam oda, hogy 86. életévem ellenére ismét önálló vagyok, és önellátó életvitelt tudok folytatni. Önöknek köszönhetően nem vagyok gyermekeim és unokáim terhére, ami számomra a legfontosabb.

Tisztelt Főigazgató Úr! Kérem tolmácsolja kollégái részére köszönetemet, és kívánok valamennyiőjük részére áldott, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag újesztendőt.

Budapest, 2016. december 16.

Tisztelettel:

Dr. S.K-né


Tisztelt Főigazgató Úr!

Minden család életében mély nyomokat hagy egy szeretett családtag betegségének felfedezése. A képi és orvosi megfogalmazásban alarmírozó elváltozás felfedezése a szervezetben, melyek által egyértelművé válik, műtéti beavatkozásra van szükség. Édesanyánknál agyburkok jóindulatú daganata volt a diagnózis, a tumor eltávolítás és csontplasztika az Országos Klinikai Idegtudományi Intézményben történt. Az első ijedtség, a betegség felismerése és a műtéti beavatkozás között gyors és gondos vizsgálatoknak és ügyintézésnek köszönhetően nem sok idő telt el. Amikor elérkezett a műtét ideje a szívünkben már éreztük, hogy választásunkban az OKITI-ben a lehető legjobb kezekbe kerültünk. Már a betegfelvételnél, az első fogadtatásnál tapasztalhattuk, hogy egy jól összecsiszolódott szakmai team, barátságos, betegközpontú szemlélettel, és magatartással segít majd Édesanyánk gyógyulásában. Az emberi tényezők mellett, a magyar egészségügyben üdítőleg ható felszereltség, tágas terek, tisztaság az aprólékosan elvégzett higiéniai színvonalat fenntartó munkálatok láttán, teljes nyugalommal bíztuk a beteget az Intézetre. Hálás köszönetet Prof. Dr. Nagy Zoltán főigazgató úrnak, a koordinációért, a humánus kitűnő szakmai színvonal biztosításáért, Dr. Fedorcsák Imre Ph.D osztályvezető főorvosnak, a műtéti beavatkozás sikeres elvégzéséért és a kedves ápolószemélyzetnek a post operációs részlegen és az idegsebészeti osztályon dolgozóknak. Az európai magas színvonalú ellátás, melyet a szakmai nívónak, betegbarát légkörnek köszönhetően, a lelki nyugalom is segítette a szeretett betegünk felépülését.

Köszönjük, hogy Édesanyánk meningeomáját sikeresen, szövődménymentesen eltávolították, és hogy az egész kórházi tartózkodás alatt mindvégig a legnagyobb biztonságban, jó kezekben tudhattuk. De a legfontosabb, hogy maga a beteg is bízva orvosaiban, ápolóiban a legnagyobb nyugalomban, és bizalommal várta, és esett át a műtéten. Munkájukhoz, orvosi hivatásukhoz további sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Dr. K.H-né nevében
K.Cs. és K.V.


Prof. Dr. Nagy Zoltán
Főigazgató
Országos Klinikai Idegtudományi Intézet
1145 Budapest, Amerikai út 57.

Tisztelt Főigazgató Úr!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani az Intézményük valamennyi érintett dolgozójának a Neuroonkológiai-, és az Intenzív Osztályon, azért a lelkiismeretes munkáért, amelyet 86 éves édesanyám gyógyulásáért végeztek. a tüneteket csak igen későn jelző haemangioblastoma mellett teljes életet élő édesanyám számára az operáció lehetősége jelenthette az egyetlen lehetőséget az emberhez méltó életkilátások eléréséhez. Külön köszönettel tartozom Dr. Bagó Attila főorvos úrnak, és az aneszteziológiai teamnek, hogy az életkor ellenére felvállalták és tökéletesen végrehajtották a kockázatos műtétet. A reális kockázatok és szövődmények mellett a közel 4 hetes intenzíves, majd 2 hetes osztályos kezelés alatt, az egész intézményben végig érezni lehetett azt a ma már egyáltalán nem általános beteg iránti empátiát és segítőkészséget, ami áthatotta a mindennapok szenvedését, és ami nem csak egy orvos-hozzátartozó felé megnyilvánuló „kötelező empáthiának” tűnt, hanem szívből-hivatásból adódóan sugárzott.

Tisztelt Főigazgató Úr! Családom nevében hálásan köszönöm Önnek, az Intézmény által tanusított szakértelmet és emberséget. Jó egészséget és sok erőt kívánunk Önnek és munkatársainak a további sikeres munkájukhoz.

Budapest, 2016. július 1.

Tisztelettel

Dr. S. Zs.


Tisztelt Főigazgató Úr!

Ezúton szeretném Önök felé köszönetemet kifejezni. A Neurointervenciós osztály " A" épületében voltam 2016.04.13-ik napjától műtéten, melyet Berentei Zsolt neuroradiológus főorvos úr végzett. Az a törődés, odafigyelés, kedvesség, amely körülvett az osztály minden dolgozójától nagyon megnyugtató volt számomra. Az LIII csigolya percután vertebroplasztikát végeztek amelyről én laikus semmit sem tudtam. A műtétet megelőzően is felvilágosítottak mindenről, emberi módon kezeltek legnagyobb megnyugvásomra. Köszönetet mondok mindannyiuknak, Dr. Szikora Istvánnak - aki ezt az osztályt vezeti, Dr. Berentei Zsoltnak, Gosztola Józsefnek valamint a NŐVÉREKNEK.

Kívánom Önöknek,hogy még sokáig tudják munkájukat sikerekkel és megelégedett
betegekkel folytatni. Jó egészséget kíván Isten áldásával:

B. S.


Tisztelt Főigazgató Úr!

7 éve járok Édesanyámmal, D.Zs-néval, aki 86 éves, intézetükbe. 2015. 12 hótól új orvoshoz kerültünk, daganata van, agyi infarktust kapott 3-éve, Alzheimer-kórban szenved. Itt szeretném megjegyezni, hogy Főigazgató Úr büszke lehet, hogy ilyen orvos van a kórházában. Dr. Varga Dániel közvetlen kedvességével bánik a betegeivel, ami felér egy gyógyulással. Azóta Édesanyám várja mikor megyünk már a Doktor Úrhoz. Új gyógyszert kaptunk, tudom, hogy ez a betegség nem gyógyítható, de nagyon jól szinten tartjuk a Doktor Úrral.

Ne haragudjon raboltam a drága idejét, de úgy érzem, meg kellett osztani Önnel.

Tisztelettel

D.L-né


Tisztelt Nagy Zoltán Professzor Úr! / Tisztelt Igazgatóság!/

Szeretnék köszönetet mondani Önöknek azért a lelkiismeretes munkáért, ember központú hozzáállásért, amit az Önök kórházában, az Önök és munkatársaik részéről tapasztaltunk!
Ennek köszönhetően édesanyám sokkal jobban lett és én is bizakodó vagyok!
Mivel édesanyám, aki az Önök páciense (T.Fné), még sokáig az Önök kezelése alatt fog állni, a tapasztaltak alapján nyugodtan nézek a jövő elé!

Még egyszer köszönet és tisztelet a munkájukért!
Üdvözlettel: J.D.

Álláslehetőségek

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Elérhetőség

Az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet elérhetőségei


1145 Budapest, Amerikai út 57.
Tel.: (06 1) 467 9300

E-mail: titkarsag.amerikaiut@semmelweis.hu

Tovább...