Beteginformációk
Mit, hol?

Gyermekek betegszobái

A gyermekek és csecsemők betegszobái a kórház régi épületének a 3. emeletén találhatóak. Az épület a Laky Adolf utcai bejárat felől közelíthető meg, a bejárata az udvarra nyílik. A gyermekosztály a 3. emeleten a főlépcsőtől balra lévő épületszárnyban helyezkedik el. Az osztály a lépcsőtől balra lévő lifttel is megközelíthető.

Tolókocsival érkezők az ambulancia földszintjén végighaladva jutnak a régi épület alagsorába, ahonnan lifttel a gyermekosztály szintén elérhető.


Epileptológia

A régi épület I. emeletén a főlépcsőtől jobbra és balra lévő épületszárnyban továbbá a régi épület II. emeletén a főlépcsőtől balra lévő épületszárnyban helyezkedik el. Az épület a Laky Adolf utcai bejárat felől közelíthető meg, a bejárata az udvarra nyílik. Az osztály a főlépcsőházban lévő lifttel is megközelíthető.
 
Tolókocsival érkezők az ambulancia épületének 2. emeletére lifttel tudnak felmenni. Az emeleten végighaladva jutnak a régi épület 2. emeletére, ahonnan másik lifttel lehet eljutni az első emeleti részhez is.


Idegsebészet
Intravasculáris és neurointervenciós osztály

Az ambulancia épületének 4. emeletén található. Megközelíthető az ambulancia épületének földszinti halljából induló lépcsőházon keresztül, vagy lifttel.

 
Intracraniális és neuroonkológiai osztály 

A régi épület 2. és 3. emeletén található, a főlépcsőtől jobbra lévő épületszárnyban helyezkedik el. Tolókocsival érkezők az ambulancia épületének 2. emeletére lifttel tudnak felmenni. Az emeleten végighaladva jutnak a régi épület 2. emeletére, ahonnan másik lift visz a 3. emeletre.

 
Funkcionális sebészeti osztály 

A régi épület 3. emeletén található, a főlépcsőtől jobbra lévő épületszárnyban helyezkedik el. Tolókocsival érkezők az ambulancia épületének 2. emeletére lifttel tudnak felmenni. Az emeleten végighaladva jutnak a régi épület 2. emeletére, ahonnan másik lift visz a 3. emeletre.

 
Gerincsebészeti osztály 

Az ambulancia épületének 3. emeletén található. Megközelíthető az ambulancia épületének földszinti halljából induló lépcsőházon keresztül, vagy lifttel.


Intenzív

A régi épület oldalszárnyának folytatásaként az M épület I. emeletén található.


Stroke

A régi épület I. emeletén a főlépcsőtől jobbra és balra lévő épületszárnyban továbbá a régi épület II. emeletén a főlépcsőtől balra lévő épületszárnyban helyezkedik el Az épület a Laky Adolf utcai bejárat felől közelíthető meg, a bejárata az udvarra nyílik. A stroke-részleg a 2. emeleten a főlépcsőtől balra lévő épületszárnyban helyezkedik el. Az osztály a főlépcsőházban lévő lifttel is megközelíthető.
Tolókocsival érkezők az ambulancia épületének 2. emeletére lifttel tudnak felmenni. Az emeleten végighaladva jutnak a régi épület 2. emeletére, ahonnan másik lifttel lehet eljutni az első emeleti részhez is.


Igazgatóság

A Laky Adolf utcai bejárattól jobbra indulva, sárga színű, különálló épületben található. Ebben az épületben van a pénzügyi, a műszaki és az anyagellátási osztály is.


Patika - Fekete Skorpió patika

Patika - Fekete Skorpió Patika
A Fekete Skorpió patika vény nélküli, orvosi rendelvényre kiadható készítményeket, valamint speciális gyógyászati segédeszközöket és higiéniás termékeket is forgalmaz. A gyógyszertár vezetője Dr. Gyurcsányi András főgyógyszerész.
 
Hol találja meg?
Az új épület Földszintjén, a főbejáratnál.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig
Telefon:(06-1) 467- 9300/167 mellék

Álláslehetőségek

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Elérhetőség

Az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet elérhetőségei


1145 Budapest, Amerikai út 57.
Tel.: (06 1) 467 9300

E-mail: titkarsag.amerikaiut@semmelweis.hu

Tovább...