Járóbeteg ellátás
Sürgősségi neurológia ésTIA ambulancia

Sürgősségi Neurológia Ambulancia/TIA Klinika

A kor diagnosztikus lehetőségeinek birtokában a neurológiai betegségek egy része már igen korai stádiumban, járóbeteg formában vizsgálható és kezelhető. Intézetünk – egyelőre csak hetente két ízben, kedden és pénteken 8-12 óra között – előzetes bejelentés nélkül (de beutalóval ellátva!) is fogadja a régió betegeit. A beteg gyors klinikai, valamint műszeres (labor, carotis UH, koponya CT) vizsgálaton esik keresztül, majd az eredménytől függően magas színvonalú ellátása, szükség szerint a születő diagnózisnak megfelelő, speciális betegirányítása történik.

A TIA Klinika betegforgalma évente jelenleg kb. 900 fő.

 

Előjegyzés: +36 1 222 5390

 

A rendelés részleteiről a +36 1 222 5390-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

 

Álláslehetőségek

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Elérhetőség

Az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet elérhetőségei


1145 Budapest, Amerikai út 57.
Tel.: (06 1) 467 9300

E-mail: igazgatosag@mail.oiti.hu

Tovább...