Beteginformációk
Megközelíthetőség

Intézményünk megközelítése

Címünk: 1145 Budapest, Amerikai út 57.
Bejárat:1145 Budapest, Laky Adolf utca 44-46.
Központi telefon:(06-1) 467-9300
Fax:(06-1) 251-5678


Kórházunk bejárata a Laky Adolf utca felől

Intézetünk Budapest Zugló városrészében található, és a Laky Adolf utca 44-46. szám alatt nyíló bejáraton keresztül közelíthető meg. Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a 69-es villamossal juthat el hozzánk a kis földalatti Mexikói úti végállomásától vagy a Nagy Lajos király útja felől. Az Örs vezér térről a 3-as villamossal közelíthető meg intézetünk. Az autóbuszok közül az 5-ös busz megáll a Laky Adolf utcánál, a 7-es busz pedig érinti a Thököly utat, ahonnan egy rövid sétával juthat el az OKITI-be.


Személygépkocsival így jut el hozzánk:

Google térkép a Laky Adolf utcai bejárathoz

Álláslehetőségek

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Elérhetőség

Az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet elérhetőségei


1145 Budapest, Amerikai út 57.
Tel.: (06 1) 467 9300

E-mail: igazgatosag@mail.oiti.hu

Tovább...